Benieuwd naar het definitieve ontwerp?

Geplaatst op 7 sep. 2018

Om een appartementencomplex te bouwen moet je met veel zaken rekening houden. Welke details worden er toegepast en hoe ziet de constructie eruit? Welke baksteenkleur past het beste bij het ontwerp? Hoe wordt de entreehal ingedeeld? Maar ook hoe creëren we voldoende individuele bergruimte en is er voldoende ruimte om een aparte plaats voor de wasmachine en wasdroger te maken. Om een antwoord op al deze vragen te krijgen hebben er vele ontwerpen en ideeën op de tekentafel gelegen. 

U bent vast nieuwsgierig geworden naar het ontwerp. In onderstaande afbeelding treft u het aanzicht vanaf het park aan. Het ontwerp heeft een klassieke architectuur met riante buitenruimte en veel ramen. Dit resulteert in een gebouw met een statige jaren '30 uitstraling met een ode aan de Schiedamse architect Piet Sanders.

Nieuwbouwdag Schiedam 2018

Op zaterdag 13 oktober zal 'Residence Oranjeburgh' deelnemen aan de nieuwbouwdag Schiedam 2018. vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom in het stadskantoor aan de Stadserf 1 in Schiedam om het definitieve ontwerp te komen bekijken. Daarbij worden ook per appartement de plattegronden getoond. 

Start verkoop

reserveer alvast woensdagavond 24 oktober in uw agenda. Op deze avond zal waarschijnlijk de verkoop van de appartementen officieel van start gaan. U ontvangt binnenkort van ons een uitnodiging voor het verkoopevenement. 

Contactpersoon

1
Björn Moust
Projectontwikkelaar
088 - 100 9500

Ontwikkeling

logo_kalliste.jpg

Kalliste Woningbouwontwikkeling BV
Dorpsstraat 57
3433 CM Nieuwegein
info@kalliste.nl
www.kalliste.nl

 Naamloos.jpg

logo_vanEgmond.png

Volg ons op facebook

Om de voortgang van ‘Residence Oranjeburgh’ stap voor stap te volgen geven wij regelmatig updates via Facebook.
Volg ons!