Drukbezochte Woonworkshop “Residence Oranjeburgh” Schiedam

Geplaatst op 11 jun. 2018

Op 30 mei jl. heeft de Woonworkshop plaatsgevonden van “Residence Oranjeburgh”.

In het stijlvolle historische pand Hoppe– een voormalige jeneverstokerij – aan de rand van het stadscentrum van Schiedam en op enkele minuten lopen van de planlocatie, gingen potentiële kopers in gesprek met de medewerkers van Kalliste, Van Egmond Architecten en Anke Bodewes Makelaardij.

Potentiële kopers waren positief verrast over de actieve inspraak op het ontwerp. Dit resulteerde in veel wensen, ideeën en meningen. Van de keuze welke architectuurstijl het beste bij hen past tot aan de indeling van de appartementen.

Het ontwerpteam gaat aan de hand van alle ideeën en wensen hard aan de slag met het verdere ontwerp. De beoogde start verkoop zal in september van dit jaar plaats vinden. Vanaf dit moment kan worden ingeschreven op een appartement.

Het appartementencomplex, bestaande uit 21 luxe appartementen, wordt gerealiseerd in de nieuwbouwwijk Oranjeburgh, onderdeel van de statige wijk Oranjekwartier in Schiedam en ligt op enkele minuten lopen van het historische centrum van Schiedam.

Informatie over “Residence Oranjeburgh” is bij Kalliste verkrijgbaar via www.residenceoranjeburgh.nl en telefonisch via 088 – 100 95 00.

 

Residence_Orangeburgh_Woonworkshop-21.jpg

Contactpersoon

1
Björn Moust
Projectontwikkelaar
088 - 100 9500

Ontwikkeling

logo_kalliste.jpg

Kalliste Woningbouwontwikkeling BV
Dorpsstraat 57
3433 CM Nieuwegein
info@kalliste.nl
www.kalliste.nl

 Naamloos.jpg

logo_vanEgmond.png

Volg ons op facebook

Om de voortgang van ‘Residence Oranjeburgh’ stap voor stap te volgen geven wij regelmatig updates via Facebook.
Volg ons!